Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cartoon Network lanceert CN Anything in februari

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 10:31 CategorieAndroid

Cartoon Network lanceert op 4 februari 2016 Cartoon Network Anything, een gloednieuwe digitale service voor mobiele apparaten.  De Nederlandstalige app zal gratis te downloaden zijn via de App Store en Google Play.

CN Anything: digitale service van Cartoon Network

Cartoon Network, een bekende televisiezender waar populaire tekenfilms als Dexter’s Laboratory, Tom & Jerry en recentelijk Adventure Time op werden en worden uitgezonden, lanceert op 4 februari 2016 Cartoon Network Anything, een gloednieuwe digitale service voor mobiele apparaten. Deze app is geheel Nederlandstalig en vanaf 4 februari dus te downloaden voor zowel Android als iOS, via de respectievelijke online winkels. Cartoon Network is verkrijgbaar in 26 talen, via 25 afzonderlijke kanalen in 166 landen in 260 miljoen huishoudens wereldwijd.

Cartoon Network Anything is de thuisbasis voor een groeiende en continu veranderende selectie van games, activiteiten, trivia en video’s, die elk tien tot vijftien seconden duren. Voorbeelden van activiteiten zijn ‘zoek de verschillen’, ‘teken oren op Anais’, ‘vul een quiz in’, ‘laat personages dansen’ of het bekijken van nieuwe videoclips. Na ieder stukje content kun je doorgaan naar de volgende activiteit door over het scherm te swipen. De app biedt veel content aan, die zich aan jouw smaak aanpast wanneer je op de ‘vind ik leuk’-knop drukt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.