Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chatten binnen de Marktplaats-app straks mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2015, 9:08 CategorieAndroid

Marktplaats wil het in 2016 mogelijk maken dat kopers en verkopers met elkaar kunnen chatten binnen de beschikbare Marktplaats-applicaties. Dat meldt de general manager Benelux van Marktplaats, Olivier van Duijn, in een interview met Retail Watch.

Groeimogelijkheden voor Marktplaats

Onlangs heeft de general manager Benelux van Marktplaats, Olivier van Duijn, een interview gegeven aan de website Retail Watch, waar van Duijn een aantal interessante uitspraken heeft gedaan over de groeimogelijkheden van de verkoopwebsite. Uiteraard kwamen de applicaties van Marktplaats, voor Android en iOS, ook aan bod. Zo geeft Van Duijn aan dat Marktplaats in 2016 het mogelijk wil maken dat kopers en verkopers met elkaar kunnen chatten, binnen de beschikbare Marktplaats-applicaties en dat biedt voordelen.

Zo is het soms nog afwachten met wie je zaken doet, dus is het geven van je e-mailadres of telefoonnummer soms een risico en de mogelijkheid om binnen dezelfde app te chatten, zorgt ervoor dat je alleen de persoonlijke gegevens geeft die je wil geven. Natuurlijk doe je er alsnog goed aan om even te bellen, maar Van Duijn verwacht in elk geval dat een deal sluiten sneller zal gaan middels de ingebakken chatfunctie. Daarnaast heeft Marktplaats onlangs een verbeterde manier van zoek geïntroduceerd, waardoor ook dat proces sneller gaat.

Wanneer de chatfunctie live gaat, is echter nog niet bekend. Daarom gebruiken mensen vaak ook WhatsApp of Telegram als communicatiemiddel.

  • Marktplaats
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.