Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chromer opent alle sites in Chrome Custom Tabs

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2015, 17:41 CategorieAndroid

Chromer is een app voor Android waarmee je voortaan alle websites kunt openen in een Chrome Custom Tab, of je nou Marshmallow hebt of niet. Deze app werkt samen met alle Android-versie vanaf Android 4.1 Jelly Bean.

Open alle websites voor in Chromer voor Android

Tijdens de I/O-presentatie van Google dit jaar kondigde het bedrijf een nieuwe functie voor Chrome aan: Chrome Custom Tabs. Met Chrome Custom Tabs ben je in staat websites te openen zonder een specifieke applicaties te verlaten en zonder Chrome daadwerkelijk te openen – en je krijgt ook nog eens toegang tot alle functies die Chrome (vanaf versie 45) te bieden heeft. Zo moeten websites niet alleen sneller geladen worden, ook de tijd dat iemand binnen een app besteed gaat dan omhoog en dat is weer waardevol voor de ontwikkelaar.

Maar wanneer je geen toegang hebt tot Lollipop of Marshmallow, dan heb je helaas geen toegang tot Chrome Custom Tabs. Dat is waar Chromer om de hoek komt kijken. Deze app biedt dezelfde ervaring aan als een Chrome Custom Tab, maar dan vanaf Android 4.1 Jelly Bean. Dat maakt deze app dus superhandig voor de oudere tablets en smartphones, die geen toegang hebben tot deze nieuwe feature. De instellingen zijn misschien karig, maar de app is gratis en werkt als een lichtere, maar volledige versie van de populaire Chrome-browser.

  • Chromer
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.