Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Continuum komt naar meer Windows 10 Mobile-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 9:41 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat Continuum naar meer Windows 10 Mobile-apparaten komt en niet alleen naar de vlaggenschepen. Met Continuum tover je een smartphone of phablet heel snel om in een redelijke (en in elk geval functionele) Windows 10-computer.

Continuum niet alleen voor vlaggenschepen

Microsofts Continuum is een functie waarmee je in een handomdraai je Windows 10-smartphone of -phablet kunt omtoveren tot een werkende Windows 10-pc. Maar deze feature is momenteel alleen weggelegd voor de twee Windows 10 Mobile-vlaggenschepen van dit moment: de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Ook de Acer Jade, een vlaggenschipachtig toestel van een andere fabrikant, ondersteunt Continuum. Microsoft heeft nu echter bekendgemaakt dat Continuum ook naar niet-vlaggenschepen en dus goedkopere toestellen komt.

Dat deed Microsoft niet groots met een evenement op een persbericht, maar tijdens een Q&A-sessie op een launch event in India. Het bedrijf uit Redmond maakte ook niet bekend om welke toestellen dat gaat en liet ook niets weten over de fabrikanten, waardoor we daarover nog in het duister tasten. Wanneer er werd doorgevraagd tijdens de vragenronde, liet Microsoft weten hier verder niets over te melden te hebben. Het is in elk geval goed om te weten dat we straks met meer smartphones en phablets aan de slag kunnen.

Lees hier alles over Continuum op Windows 10.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.