Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cortana kan rekening houden met speciale dagen

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 10:18 CategorieAndroid

Microsoft heeft een update doorgevoerd aan het arsenaal van de digitale assistent Cortana. Ze kan nu rekening houden met speciale dagen. En op basis van die dagen, kan ze je anders begroeten of aanbevelingen doen.

Cortana: de digitale assistent van Microsoft

Zelfs de digitale assistenten houden tegenwoordig rekening met speciale dagen. Neem bijvoorbeeld Cortana, de digitale assistent van Microsoft, verkrijgbaar op Windows Phone en in bèta op zowel Android als iOS (alleen in de VS). Microsoft heeft een update doorgevoerd waardoor je nu kunt aangeven of Cortana rekening moet houden met speciale dagen. Op dit dagen kan de assistent je anders begroeten, maar ook aanbevelingen doen op het gebied van games en andere activiteiten die met de speciale dag in kwestie te maken hebben.

Deze feature is vanaf nu beschikbaar op Windows Phone en Android (voor de mensen die in de bèta zitten of het nieuwste apk-bestand telkens downloaden vanaf de website APK Mirror). Je vindt de optie onder Notebook, waar je door middel van een toggle de functie kunt in- en uitschakelen. Op moment van schrijven is nog niet duidelijk of deze feature ook naar iOS toe komt, aangezien Microsoft andere plannen lijkt te hebben voor dat platform – maar dat is slechts speculatie. Cortana heeft er in elk geval een leuke feature bij gekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.