Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #126

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere de filemanager ES File Explorer.

ES File Explorer Pro

De ES File Explorer is volgens veel Android-gebruikers één van de beste apps als het om het managen van je bestanden op je Android gaat. Recente aanpassingen aan de app hebben er echter voor gezorgd dat gebruikers hun rug naar de software keerden, aangezien er een hoop irritante aanpassingen waren doorgevoerd, zoals reclames en notificaties. Al die problemen worden opgelost met de betaalde Pro-variant, die eenmalig 2,99 euro kost. Ben je dus opzoek naar de betere filemanager, denk dan eens ES File Explorer Pro.

es-file-exporer-pro

ES File Explorer Pro kost eenmalig 2,99 euro.

  • ES File Explorer Pro

Snap – Widget Drawer

Op Android is het al jaren mogelijk om widgets te hebben op je homescreen, terwijl iOS-eigenaars dit pas met de release van iOS 8.0 hebben gekregen. Die widgets draaien niet op het homescreen, maar in de notificatiebalk. Wanneer je die naar beneden trekt, dan tref je daar je widgets aan. Doe je ditzelfde op Android, dan haal je daarmee het snelle menu naar beneden, evenals al je notificaties en andere berichten. Vanaf nu kun je daar ook je widgets laten draaien met Snap, zodat je genoeg ruimte overhoudt op je homescreen van je Android.

Snap – Widget Drawer is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Snap - Widget Drawer

Draw Your Game

Momenteel is er een trend gaande in de gamesindustrie: gamers zelf hun eigen levels laten maken. Zelfs Nintendo doet er aan mee, met de release van Super Mario Maker op Wii U, en uitgever Bethesda laat ons onze eigen kampen maken in de game Fallout 4. Op Android heb je ook enkele opties tot je beschikking, zoals Draw Your Game. Dit spel biedt je enkele simpele tools aan waarmee je binnen no-time je eigen levels kunt maken. Zo kun je zelf aan de slag met verschillende kleuren of een foto maken van een tekening op papier en nog veel meer.

draw-your-game

Draw Your Game is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Draw Your Game

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.