Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #127

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere fotobewerker Lightroom.

Adobe Photoshop Lightroom

Sinds deze week is Adobe Photoshop Lightroom gratis te gebruiken op Android. En aangezien Photoshop Lightroom een handige en praktische manier aanbiedt om je foto’s op allerlei manieren te bewerken, is dit natuurlijk goed nieuws voor iedereen. Maar, je voelt hem al aankomen, op alles dat gratis is, zit meestal ook een beperking. En de beperking bij Adobe Photoshop Lightroom is dat je niet toegang krijgt tot álles dat de applicatie te bieden heeft. Maar je kunt nu wel een uitgebreid voorproefje krijgen van wat de app te bieden heeft.

adobe-photoshop-lightroom-1540x

Adobe Photoshop Lightroom is gratis te downloaden uit Google Play, maar voor alle functies heb je wel een Adobe Creative Cloud-abonnement nodig.

  • Adobe Photoshop Lightroom

Please, Don’t Touch Anything

Please, Don’t Touch Anything is een puzzlegame vol cryptische puzzels waarvan je hoofd kan gaan tollen. Je kruipt in de huid van een medewerker die even voor een collega invalt tijdens een plaspauze en moet plaatsnemen voor een grote, rode en mysterieuze knop. Je hebt de instructie meegekregen nergens aan te komen – en al helemaal aan die lonkende knop met eindeloze mogelijkheden en consequenties. Druk je toch op die knop, dan is alles wat er daarna gebeurt jouw schuld. Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

Please, Don’t Touch Anything kost eenmalig 4,99 euro.

  • Please, Don't Touch Anything

Google Chrome

Google heeft laten weten Safe Browsing te hebben toegevoegd aan Chrome op Android. De beveiligingsfeature staat standaard ingesteld wanneer je tenminste Play Services-versie 8.1 en versie 46 van de Chrome-browser hebt. Met Safe Browsing wil Google voorkomen dat mensen op malafide websites terechtkomen, die software bevatten die schade kunnen aanrichten aan je apparaat (vaak aan de software). Natuurlijk weet Google niet van élke website of deze schadelijk is of niet, maar het bedrijf heeft inmiddels wel een omvangrijke database.

google-chrome-1540px

Google Chrome is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Google Chrome

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.