Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #128

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2015, 9:59 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een fraaie nieuwe app om de weersvooruitzichten te bekijken.

YoWindow

Om te weten hoe het weer is kun je natuurlijk naar buiten kijken maar je kunt ook de app YoWindow gebruiken. Deze app is anders dan de andere weer-apps in de Google Play Store want in plaats van een simpel icoontje van een zon of een wolk wordt het weer van de dag geanimeerd en bijzonder fraai weergegeven. Je kunt de vooruitzichten voor de hele dag bekijken door letterlijk naar het weer te kijken.

YoWindows-app

YoWindow is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • YoWindow

Word, Excel en PowerPoint

De Word, Excel en PowerPoint apps voor Android zijn al een tijdje beschikbaar maar deze week heeft Microsoft voor alledrie de apps belangrijke updates uitgerold. Zo werkt Word nu met Android for Work, kun je spiekbriefjes vanuit PowerPoint op je smartphone of tablet plaatsen, en is Excel 40 procent kleiner en daardoor sneller. Een overzicht van alle vernieuwingen vind je in dit artikel.

microsoft-office-word-documenten-bewerken-op-android

Microsoft Word, Excel en PowerPoint zijn gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Word

Habitica

Heb jij wat motivatie nodig om je dagelijkse taken af te ronden of je leven georganiseerd te krijgen? Dan kan de app Habatica je wellicht helpen. Met deze app kun je van je een ‘spel’ maken door punten te verdienen en levels te bereiken. Dit doe je door de dagelijkse taken als sporten, eten en lezen te volbrengen, dingen die je anders toch zou (moeten) doen. Voor bepaalde mensen zijn dit soort apps dat extra zetje in de rug om gemotiveerd te blijven en Habitica gaat nu een stapje verder met RPG-style karakters en meerdere soorten ervaringspunten. De app is nog in beta maar absoluut het proberen waard.

habitica

Habitica is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Habitica

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.