Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #123

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2015, 11:08 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere NPO, een app die compleet geüpdatet werd.

Rayman Adventures

Ubisoft bracht afgelopen week alweer het derde deel van Rayman uit. In de nieuwe app Rayman Adventures ben je wat vrijer dan voorheen, en dat maakt het spel een stuk leuker. In het spel bestuur je Rayman, een personage zonder ledematen. Door te swipen kun je verschillende acties uitvoeren, zoals rennen, springen en een aanval doen.

Rayman Adventures

Rayman Adventures is gratis verkrijgbaar maar bevat in-app aankopen.

  • Rayman Adventures

Facebook

Je zou denken dat Facebook helemaal af is, maar CEO Mark Zuckerberg denkt daar heel anders over. Afgelopen week werd de Facebook app geüpdatet, met een leuke nieuwe feature. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een fotocollage te maken. Zelf heb ik al een collage langs zien komen van iemand’s nieuwe huis en van een vakantie. Een collage geeft een veel mooier beeld van je huis of reis dan een album.

Facebook

Facebook is gratis te downloaden.

  • Facebook

NPO

Ook de app van de Nederlandse omroep werd afgelopen week geüpdatet. De app is een stuk gebruiksvriendelijker door het weghalen van het schuifmenu. De app focust zich nu ook meer op het live tv kijken, dat steeds populairder wordt. De start-pagina in de app past zich aan de gebruiker aan. Je ziet nieuwe afleveringen van je favoriete programma’s en kunt verder kijken als je een aflevering nog niet af gekeken had.

NPO

NPO is gratis te downloaden.

  • NPO

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.