Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #124

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je helemaal in de kerst en Home Alone-sfeer kunt komen.

Tumblr

De iPhone 6s kan speciale Live Photos maken. Hierbij wordt niet alleen een foto gemaakt, maar ook tegelijkertijd een filmpje. Zo kun je zien wat er vlak voor en na het maken van een foto gebeurde. Tumblr is de eerste app waarin je deze Live Photos kunt delen. De Live Photos worden dan gedeeld op je Tumblr account en kunnen geactiveerd worden door erop te tikken.

Tumblr live photos

Tumblr is gratis te downloaden.

  • Tumblr

Home Alone GIF Keyboard

De kerstdagen komen eraan, en dat bekent naast lekker (en veel) eten voor veel mensen ook met zijn allen op de bank Home Alone kijken. Vanaf nu is het mogelijk om al in de Home Alone sferen te komen met het Home Alone GIF Keyboard, die de producent uitbracht om het 25-jarig bestaan te vieren. Via het toetsenbord kun je de leukste scenes uit de film als reactie sturen, zoals het moment dat Kevin erachter komt dat hij helemaal alleen thuis is.

Home Alone GIF Keyboard

Home Alone GIF Keyboard is via onderstaande link te downloaden.

  • Home Alone GIF Keyboard

Focus

Wordt je helemaal gek van de vele advertenties op bijvoorbeeld Facebook? Met de nieuwe app van Mozilla (het bedrijf dat Firefox maakt) kun je advertenties blokkeren. De gebruikers van de app, focus, kunnen de instellingen en blockers naar eigen wens aanpassen. Je kunt alle advertenties weghalen, maar ook alleen van bepaalde websites, zodat je andere websites nog kunt steunen.

Focus app

Focus is gratis te downloaden in de App Store.

  • Focus

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.