Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #125

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere de nieuwste app van de maker van Flappy Bird.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Speelde je vroeger veel GTA? Wellicht ken je Liberty City Stories dan nog. Dit spel kwam in 2005 uit, maar is nu ook te spelen op de iPad en iPhone. Grand Theft Auto: Liberty City Stories bevat veel elementen uit de eerste versie van het spel, maar is ook flink verbeterd. Het spel is vloeiender, heeft hogere resolutie artworks en je kunt een stuk verder kijken. Bovendien is de bediening geüpdatet. Wie een iPhone 6s of iPad Pro heeft, kan het spel bovendien met 60 beelden per seconde spelen.

Grand Theft Auto Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Liberty City Stories kost €6,99 in de App Store.

  • Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Swing Copters 2

De maker van Flappy Bird heeft een nieuw spel uitgebracht, Swing Copters 2. De app is een vervolg op de eerste versie van Swing Copters en ik kan alvast verklappen dat het spel net zo moeilijk (misschien nog wel moeilijker) is als de eerste versie. De graphics van het spel zijn verbeterd en je kunt met meerdere personages spelen. Het spel bevat advertenties, maar die kun je door middel van een in-app aankoop laten verdwijnen.

Swing Copters 2

Swing Copters 2 is gratis de downloaden.

  • Swing Copters 2

Google

Heb je de nieuwste iPad’s en iPhone’s in huis, dan loont het om de Google-apps te updaten. Zo werd afgelopen week een nieuwe versie van de zoek-app gelanceerd. Gebruikers van de iPhone 6s kunnen door middel van 3D touch snel een zoekopdracht beginnen. Eigenaren van de nieuwste iPad kunnen nu ook snel een Google zoekopdracht doen via Slide Over en Split View.

Google

Google is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Google

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.