Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Samsung Galaxy A9 duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 11:25 CategorieAndroid

De onaangekondigde, maar zeker aankomende phablet Samsung Galaxy A9 is opgedoken bij de FCC, de Noord-Amerikaanse communicatiewaakhond. Dat betekent vaak dat een aankondiging snel volgt en de eerstvolgende mogelijkheid is de CES-beurs in januari.

Is de Samsung Galaxy A9 aanstaande?

De Samsung Galaxy A9 is opgedoken bij de FCC, de Noord-Amerikaanse overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor alles op het gebied van telecommunicatie. Nu de phablet daar te zien is, is een aankondiging aanstaande; tenminste, als het verleden ons iets leert, dan is dat het wel. Toestellen die opduiken bij de FCC zien vaak snel het daglicht middels één of andere presentatie. En de eerstvolgende grote presentatiemogelijkheid vindt al in januari plaats, tijdens de Consumer Electronics Show 2016 (CES) in Las Vegas.

Over de Samsung Galaxy A9 wordt gezegd dat het een phablet wordt met een scherm van maar liefst zes inch, dat een resolutie van 1080 bij 1920 pixels zou krijgen. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 652-processor zitten (de voormalige Snapdragon 620), evenals 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Dat interne geheugen zou tevens uitbreidbaar zijn met een microSD-kaart. Ook zou de A9 een dertien megapixel-camera en een batterij van 4000 mAh krijgen. Het is nu alleen nog maar wachten op de aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.