Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deezer bereidt zich voor op een universele Windows 10-app

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 10:38 CategorieApplicaties

De muziekstreamingdienst Deezer heeft laten weten dat het bedrijf voornemens is een universele Windows 10-applicatie te willen lanceren. Deze app zal zowel werken op Windows 10 als Windows 10 Mobile. Binnenkort verschijnt er een preview-versie.

Deezer werkt aan Windows 10-applicatie

Deezer is één van de meest populaire muziekstreamingdiensten in Europa en biedt luisteraars toegang tot 35 miljoen tracks en meer. Om die populariteit vast te houden, presenteert Deezer binnenkort een universele Windows 10-applicatie, die werkt met zowel Windows 10 (pc, tablets) als Windows 10 Mobile (smartphones, phablets). Binnen nu en enkele weken zal de muziekstreamingdienst ook Premium+-leden voorzien van een preview-versie van de app, zodat die hem alvast kunnen uitproberen voor de lancering.

Op dit moment is er al een Windows-versie van Deezer in de online Windows Store te vinden, voor zowel Windows als de mobiele versie van Windows. Echter, deze twee apps verschillen dusdanig van elkaar, dat ze onbedoeld een compleet andere ervaring aanbieden. Dat wil Deezer dus oplossen door praktisch dezelfde app voor beide platformen uit te brengen. Hoe de nieuwe app eruit komt te zien, is nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen Premium+-leden zich aanmelden via dit registratieformulier, om dat voorproefje te krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.