Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games die je bezighouden tijdens de kerstvakantie

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2015, 12:00 CategorieAndroid

Tijdens de kerstvakantie heb je waarschijnlijk meer tijd om te gamen en wij raden je aan één van deze drie spellen te proberen. De games hebben geen kerstthema en zijn puur gekozen op de hoeveelheid tijd die je eraan kunt besteden.

Maestria (2,00 euro / 1,99 euro)

Op het eerste gezicht lijkt Maestria op een kloon van de game Monument Valley. Het spel bevat hetzelfde isometrische cameraperspectief en ook de graphics doen ons in eerste instantie aan Monument Valley denken. Maar de gameplay is toch iets anders: in dit puzzelavontuur dien je een aantal bellen in een specifieke volgorde af te laten gaan en het is aan jou de taak om dat voor elkaar te krijgen. Wanneer je de game koopt voor twee euro, dan krijg je in totaal meer dan 160 levels tot je beschikking – daar ben je wel even zoet mee tijdens de kerst.

  • Maetria

The Beggar’s Ride (3,99 euro)

The Beggar’s Ride is een bijzondere 2D-platformer waar exploratie centraal staat. Het is geen game zoals Mario, waarin je lekker van links naar rechts loopt en de enige obstakels grote gaten in de weg of sterke vijanden zijn. Nee, tijdens deze kerstvakantie zul je moeten puzzelen en items moeten zoeken zoals een traditioneel Metroidvania-spel je dat oplegt: door ook eens terug te gaan naar oudere gebieden. Aan het einde van de game kom je erachter wie The Beggar uit de titel nou daadwerkelijk is en wat het mysterieuze masker van hem doet.

beggars-ride

  • The Beggar's Ride

Mad Aces (gratis)

Mad Aces is een endless runner die je zeker niet mag vergeten in de kerstvakantie. In Mad Aces heb je de keuze: knal je door dat blok heen of ga je eromheen? Het ligt allemaal aan je timing en natuurlijk aan het feit of zo’n blok voorzien is van die puntige stekels of niet. Je hebt de keuze uit meerdere personages (die je kunt vrijspelen of per stuk kunt kopen), maar voor de gameplay maakt het weinig uit. Waar Mad Aces echt in uitblinkt, is dat ‘nog één potje’-gevoel. De game oogt en klinkt heel goed en is stiekem ook voorzien van een kerstthema.

  • Mad Aces

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.