Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games met spetterende kleuren voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week kijken we naar drie spellen op Android en iOS, waar de kleuren bijna van het scherm spatten. We bekijken onder meer Raymans nieuwste spel.

Drie games voor op je tablet met spetterende kleuren

Rayman Adventures (gratis)

Rayman Adventures is het nieuwste avontuur van de ledenmateloze held Rayman, die al twee succesvolle mobiele titels op zijn naam heeft staan. Dit nieuwe avontuur geeft je als speler meer ruimte om te bewegen en dus ook om te ontdekken, wat de gameplay eigenlijk alleen maar ten goede komt. Wel is het nog zo dat Rayman automatisch rent, maar met een simpele veeg over scherm verander je zijn richting. Veeg je nog een keer in de richting waarin Rayman rent, dan doe je een aanval. Tap je op het scherm, dan springt hij.

  • Rayman Adventures

Super Dangerous Dungeons (gratis)

Super Dangerous Dungeons is een gratis platformspel voor Android en iOS, waarin je de controle neemt over Timmy. Timmy gaat dit spannende en kleurrijke avontuur met je aan op zoek naar mooie schatten, terwijl-ie rent en springt door een wereld vol vallen en puzzels. Onderweg kom je scherpe punten op de vloer, diepe gaten en meer dodelijke vallen tegen, die Timmy er allemaal van moeten weerhouden de schat te vinden. De game biedt je 48 levels aan en heeft zich helemaal laten inspireren door de platformers op de SNES, uit de jaren negentig.

super-dangerous-dungeouns1

  • Super Dangerous Dungeons

Snowboard Party 2 (2,25 euro / 1,99 euro)

Het eerste deel van Snowboard Party wordt vaak omschreven als één van de beste snowboard games ooit gemaakt en dit vervolg probeert die status te evenaren door de speler nog meer met adrenaline gevulde uitdagingen aan te bieden. Je krijgt in Snowboard Party 2 toegang tot 21 locaties en ben in staat om overal goed te oefenen, dankzij de nieuwe time-attack-modus. Maar uiteindelijk gaat het om het snowboarden. Dus spring op dat board, verbeter je skills, maak die combo’s en scoor die punten – en ga daarna online om tegen je vrienden te spelen.

  • Snowboard Party 2

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.