Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

E Fun presenteert met Nextbook Flexx drie nieuwe Windowstablets

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 22:18 CategorieWindows

E Fun presenteert drie nieuwe Windowstablets. Het zijn de Nextbook Flexx 9, 10 en 11, waarbij het cijfer staat voor de schermdiagonaal in inches. Het zijn goedkope tablets, maar het merk is in Nederland slecht verkrijgbaar.

Nextbook Flexx 9

De Nextbook Flexx heten zo omdat ze ook als laptop dienst kunnen doen. Er wordt een los toetsenbord bijgeleverd. De kleinste van de drie tablets heeft een 8,9-inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Een quadcore Intel Atomprocessor drijft het apparaat aan, geholpen door 1GB ram en er is 32GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid via de usb-aansluiting of de micro sd-kaartsleuf. Aan de voorkant bevindt zich een 0,3 megapixelcamera, achter zit een 2-megapixel exemplaar. De tablet is te krijgen in zwart, blauw of paars en in Amerika is hij in de winkels te krijgen voor 139 dollar.

Nextbook Flexx 10

De Flexx 10 heeft een 10,1-inch scherm met dezelfde resolutie als de kleinere variant. Deze heeft dezelfde processor, maar 2GB ram. Het interne geheugen is 32GB en ook hier is een los keyboard. De kleuren zijn dezelfde als die van de Flexx 9 en de tablet kost in de VS 178 dollar. Daarvoor krijg je wel een iets betere frontcamera, die net als de achtercamera een resolutie biedt van 2 megapixel.

Nextbook Flexx 11

Voorts komen we bij de Netbook Flexx 11, die een 11,6-inch scherm heeft met een resolutie van 1366×768 pixels. Deze wordt aangestuurd door een quadcore Intel Bay Trail processor, 2GB ram en 64GB intern geheugen. Ook hier weer een los toetsenbord. De prijs is 227 dollar.

Amazon

Zoals gezegd is de Nextbook in Nederland slecht verkrijgbaar, maar wie er zijn oog op laat vallen, kan hem waarschijnlijk over een tijdje via de Duitse of Engelse Amazon-webwinkels importeren. Die verkopen al andere Nextbooktablets.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.