Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Extensies voor de Edge-browser zijn dichtbij

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 10:54 CategorieApplicaties

Het lijkt erop dat de lancering van de extensies voor de Microsoft Edge-browser nabij is, aangezien er een site vroegtijdig online is gezet. En op dit site was te zien hoe Microsoft officieel de extensie-ondersteuning aankondigde, inclusief twee voorbeelden.

Extensie-ondersteuning voor Edge is nabij

Het plan van Microsoft was eerst om ondersteuning voor de extensies voor de Microsoft Edge-browser te lanceren samen met de grote herfstupdate van Windows 10, maar zoals we allemaal inmiddels weten is die deadline helaas niet gehaald. Microsoft kondigde al wel aan dat deze ondersteuning vroeg in 2016 zou worden gelanceerd en de releasedatum lijkt nu dichterbij te zijn dan ooit. Dat blijkt uit een website die gisteren heel even online heeft gestaan, waarop onder meer de aankondiging van de extensies voor Edge te vinden was.

Het ging om een website die was bedoeld voor ontwikkelaars. Op de site was informatie te vinden over hoe Edge-gebruikers straks in staat zullen zijn de extensies te installeren. Dat gebeurt uiteraard handmatig: je downloadt een extensie naar keuze (waarschijnlijk uit een speciale sectie binnen de online Windows Store) en kunt ze daarna installeren. Ook was er informatie te vinden voor ontwikkelaars, over hoe zij zelf een extensie kunnen bouwen. Wanneer deze functie wordt gelanceerd, dan kunnen Chrome-extensies ook geport worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.