Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook rolt meer functies uit voor Facebook Messenger

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2015, 9:20 CategorieAndroid

Facebook heeft nog wat updates uitgerold voor de Facebook Messenger-app, zoals sneeuwvlokjes die verschijnen en nog veel meer. Het magische Photo Magic is nu voor veel mensen beschikbaar en zal in de komende dagen door nog meer mensen te gebruiken zijn.

Facebook Messenger-update: Photo Magic en meer

Facebook heeft deze week Facebook Messenger van een update voorzien. Zo is het sociale netwerk momenteel bezig met het uitrollen van Photo Magic. Dat is een functie waarmee je heel snel foto’s kunt delen met je vrienden. Wanneer je Messenger toegang geeft tot je fotoalbums, dan zal de app de foto’s scannen en op zoek gaan naar je vrienden. Heeft-ie foto’s gevonden waar je vrienden op staan, dan zal de app je een notificatie sturen met de vraag of je die meteen wil doorsturen naar die mensen – het moet het delen van foto’s versnellen.

Uiteraard kun je Photo Magic ook uitschakelen wanneer je niet wil dat Facebook door je foto’s gaat rondneuzen. Daarnaast introduceert Facebook de mogelijkheid om de tekstballonnen in de app aan te passen met een kleur naar keuze. Ook kun je iemand een nickname geven of andere emoji gebruiken – wat je ook aanpast, iedereen in de chat ziet de verandering. Daarnaast laat Facebook het ook sneeuwen wanneer je een emoji of sticker gebruikt die iets te maken heeft met kerst of sneeuw – om alsnog een beetje in de kerstsferen te komen.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Reacties

  1. rogiers ria
    31 maart, 2016 om 7:32

    Ik kan mijn fb berichten niet meer ontvangen help dringend

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.