Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter op Android en iOS krijgt grote update

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 17:39 CategorieAndroid

Spellenmaker Bethesda heeft deze week Fallout Shelter, voor Android en iOS, voorzien van een grote update, met natuurlijk extra opties en mogelijkheden. Zo heb je nu de mogelijkheid om een luie Vault-bewoner op straat te zetten wanneer die niet wil meewerken.

Fallout Shelter biedt spelers nu extra opties

Fallout Shelter is een game waarin de speler de leiding neemt over een speciale Vault. De Vault is gebouwd door het bedrijf Vault-Tec, die verantwoordelijk is voor meerdere Vaults in Noord-Amerika. Elke Vault heeft zo z’n eigen doel, waar alleen de Overseer (de leider) van de Vault kennis van heeft. Hij krijgt dan ook de taak om het dagelijkse leven zo goed als mogelijk te laten verlopen. In Fallout Shelter heb je geen speciale taken meegekregen, maar ben je wel verantwoordelijk voor de welzijn van alle bewoners in de kluis.

Het biedt spelers eens een ander perspectief op de wereld van Fallout: in deze open wereld role playing game op spelcomputers trek je vaak de verwoeste wereld (er zijn nucleaire bommen laten vallen) in om alle hoeken te verkennen en dit keer blijf je dus lekker binnen. Deze week heeft Bethesda een verse update uitgebracht voor de app, waardoor Overseers meer mogelijkheden en bevoegdheden krijgen.

  • Vanaf nu is het mogelijk om ook huisdieren rond te laten lopen
  • Luie kluisbewoners die geen handje meehelpen worden op straat gezet (of wat daar nog van over is)
  • Er zijn nieuwe gespreksmogelijkheden beschikbaar tussen de bewoners
  • Je kunt nu ook alle items in één keer verkopen
  • Je hebt verbeterde management skills en extra objectives meegekregen.
  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.