Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Finale build van Windows 10 Mobile komt deze week’

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2015, 8:00 CategorieWindows

Microsoft zou de finale build van Windows 10 Mobile al deze week uitrollen naar alle Windows 10-smartphones en -tablets. Dat meldde een werknemer van Microsoft in Italië tijdens een presentatie.

Meer apparaten, één Windows

De man presenteert de nieuwe mogelijkheden van de mobiele versie van Windows 10, dat zoals we weten, een besturingssysteem is dat op pc’s, tablets, phablets en smartphones kan draaien. Op die manier wil Microsoft de bezitters van meerdere Windowsapparaten maximale synchronisatie aanbieden. Wie begint een document te bewerken op een pc, kan daar op zijn smartphone of tablet mee doorgaan en omgekeerd.

Lumia 950 XL

Windows 10 Mobile beleefde onlangs zijn release en de eerste smartphones en phablets met dit besturingssysteem zijn al op de markt, zoals de Microsoft Lumia 950 XL. Maar de eigenaren van deze phablets hebben gemerkt dat het nieuwe besturingssysteem verre van optimaal werkt. Er doen zich voortdurend onbegrijpelijke vastlopers en crashes voor, het toestel herstart te pas en te onpas en de batterij is zo leeg.

Bugs geplet

De Microsoft-employee in Italië had echter goed nieuws: daar komt binnenkort allemaal een einde aan. De nieuwe versie van Windows 10 Mobile is nog deze week gereed, en gaat direct de deur uit naar eigenaren van een toestel dat op dit besturingssysteem loopt. Niet alleen worden de bugs geplet in de nieuwe versie, ook zitten er wat veiligheidsupdates bij.

Filmpje

Wie Italiaans kent, kan de presentatie van de Microsoft-employee in dit YouTube-filmpje meebeluisteren.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.