Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Forza Hub nu ook beschikbaar voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 10:34 CategorieApplicaties

Microsoft heeft de Forza Hub ook naar Windows 10 gebracht. Eerder was de applicatie alleen beschikbaar voor de Xbox One-spelcomputer. De Forza Hub geeft spelers van de Forza Motorsport- en Forza Horizon-spellen extraatjes in de vorm van auto’s en in-game credits.

Download nu de Forza Hub voor Windows 10

Microsoft heeft de Forza Hub in de digitale winkel van Windows 10 geplaatst, zodat spelers van de Forza Motorsport- en Forza Horizon-spellen de app voortaan ook kunnen bereiken vanaf hun pc of tablet met daarop Windows 10. Met de Forza Hub kun je nu zowel op Xbox One als Windows 10 extraatjes ontvangen voor allerlei games in de serie. Zo krijg je geregeld credits en in-game auto’s die je kunt gebruiken in Forza Motorsport 6, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2 en andere delen binnen één van de twee Forza-gameseries.

Maar de Forza Hub is ook een centraal punt voor jezelf als fanatieke speler, waar je allerlei statistieken over jezelf kunt inkijken en kunt vergelijken met je medespelers op Xbox Live. Tevens dient de Forza Hub als middel om alle het nieuws rondom nieuwe downloadable content en gamereleases te volgen en kun je foto’s vanuit de community bekijken. Ook kan de Forza Hub nu notificaties versturen wanneer er nieuwe beloningen klaarliggen, wat Microsoft elke maand doet. Voor de nieuwste games kan die beloning oplopen tot 100.00 in-game credits.

  • Forza Hub
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.