Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Futurama: Game of Drones al te vinden in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 11:12 CategorieAndroid

De game Futurama: Game of Drones is nu al te vinden in Google Play, de digitale winkel van Android. Helaas is het wel een softlaunch, die nog niet beschikbaar is in Nederland. Daardoor kun je de game nog niet spelen, maar wel alvast de informatie ervan bekijken.

Futurama: not sure if match 3, or…

De game Futurama werd vorige maand ineens onthuld en heeft nu al een release gekregen – een softlaunch welteverstaan. Dat betekent dat het spel in slechts enkele landen verkrijgbaar is, waarschijnlijk Canada omdat daar vaker games getest worden, en dus nog niet voor iedereen te downloaden is. Maar geen nood, want dankzij de productpagina op Google Play zien we nu hoe de game eruit komt te zien en wat we van de gameplay mogen verwachten. Futurama: Game of Drones is geen match 3-spel, maar komt daar wel in de buurt.

Want in plaats van drie drones matchen, moet je er nu vier bij elkaar krijgen. Anders had het spel misschien wel Slurm Soda Crush geheten… In Futurama: Game of Drones krijg je de leiding over de Planet Express-crew en moet het op een monopolistische markt opnemen tegen MomCo. Je moet een aantal pakketjes zien te bezorgen bij hun rechtmatige eigenaars, door jezelf door een aantal gevaarlijke gebieden te walsen. Dat doe je door drones aan elkaar te verbinden en puzzels op te lossen. Check de pagina via de onderstaande link.

  • Futurama: Game of Drones
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.