Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 5 komt volgend jaar toch naar Europa’

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 11:50 CategorieAndroid

Er doen zich al maanden geruchten voor over de release van de Samsung Galaxy Note 5, die mogelijk toch naar Europa toe komt, nadat Samsung eerder bekendgemaakt had dat dit niet het geval zal zijn. Nu is er een nieuw gerucht opgedoken…

Komt de Samsung Galaxy Note 5 dan toch naar Europa?

De Samsung Galaxy Note 5 is een phablet die al enkele maanden beschikbaar is in de Verenigde Staten, maar niet in Europa. Hier in Europa kregen we daarvoor in de plaats de Samsung Galaxy S6 edge+. Samsung heeft ook vanaf het begin af aan aangegeven dat de Galaxy Note 5 niet naar Europa zal komen en sindsdien doen zich al enkele geruchten de ronde dat dit toch het geval zal zijn. Die geruchten doken al weken niet op, maar nu is er een nieuwe verschenen: de Galaxy Note 5 komt mogelijk toch naar Europa toe.

De geruchtenmolen draait nog niet op volle toeren, maar vertelt er wel bij dat het toestel mogelijk al aan het begin van 2016 zal worden uitgebracht. Ook zou de Note 5 eerst naar Groot-Brittannië worden gebracht, waar de verkoop van het toestel in januari zou gaan starten. Daarna zouden andere Europese landen pas aan de beurt zijn, waarvan nog onduidelijk is welke precies en hoe duur het apparaat dan zal gaan kosten. Mocht dit gerucht blijken te kloppen, dan horen we er misschien binnenkort al meer over.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.