Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geruchten verschenen over LG G Flex 3, G5 en V10-opvolger

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 14:43 CategorieAndroid

De geruchtenmolen momenteel draait op volle toeren: er zijn geruchten verschenen over de LG G Flex 3, G5 en de V10-opvolger. Al deze phablets zijn nog niet aangekondigd door de fabrikant, maar schijnen wel volgend jaar te worden aangekondigd.

LG G Flex 3, LG G5 en LG V10-opvolger

Er is momenteel een hoop te doen rondom de nieuwste LG-phablets. Het bedrijf schijnt momenteel te werken aan drie nieuwe modellen, die allemaal binnen een andere lijn vallen. Zo werkt LG aan de LG G Flex 3. Naar verluidt zal dit toestel niet tijdens de CES 2016-beurs worden aangekondigd, die over een week of drie plaatsvindt. De mogelijkheid bestaat wel dat dit toestel, met een scherm van mogelijk meer dan 5,5 inch, in 2016 wordt uitgebracht, al doen zich momenteel wel geruchten de ronde dat de lijn is geannuleerd…

Ook over de LG G5 zijn er wederom geruchten verschenen. Naar verluidt zal deze phablet in april 2016 op de markt worden gebracht. Een ietwat hardnekkiger gerucht, aangezien de LG G4 ook in april werd gelanceerd en de LG G3 een paar weken eerder, in 2014. Over de LG G5 kun je in ons eerder geschreven bericht meer lezen. Dan blijft de opvolger van de LG V10 nog over: die zou namelijk in de tweede helft van 2016 moeten worden uitgebracht. Helaas zijn er verder geen details vrijgegeven door LG of de geruchtenmolen.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.