Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google+ 6.9 voegt een notificatiebalk toe aan de Android-app

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 17:27 CategorieAndroid

 

Google heeft deze week de applicatie van het sociale netwerk Google+ op Android van een update voorzien, die een notificatiebalk toevoegt. De update wordt nu uitgerold. Mocht je dat te lang duren, dan kun je die update ook downloaden via APK Mirror.

Update voor Google+ voegt notificatiebalk toe

Op dit moment is Google bezig met het uitrollen van een update voor Google+, het sociale netwerk van de zoekmachinegigant. Deze update voegt een nieuwe notificatiebalk toe aan de applicatie, zodat die notificaties prominenter in beeld kunnen worden gebracht. Voorheen haalde je de notificaties tevoorschijn door van rechts naar links te vegen op het scherm, waarna die ongeveer driekwart van dat display in beslag namen. De vorige versie bracht het knopje voor de notificaties al naar de interface beneden en nu gaat Google dus een stapje verder.

De notificaties hebben namelijk een volle plek gekregen op die balk. Wanneer je nu op het bijbehorende knopje drukt, dan nemen de notificaties het complete scherm in beslag, inclusief de rode, brede balk aan de bovenkant. Tot op heden is dit de enige verandering die is opgemerkt. Aangezien de update nu wordt uitgerold, kan het zijn dat je hem nog niet ontvangen hebt. Mocht het je te lang duren, dan kun je altijd op APK Mirror terecht om de nieuwste versie binnen te halen. Check anders ook de downloadlink voor de app onderaan dit nieuwsbericht.

  • Google+
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.