Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google-app op iOS geoptimaliseerd voor iOS 9

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 11:04 CategorieApplicaties

Mocht je de Google-applicatie op iOS vaak gebruiken, dan is het goed om te weten dat-ie geoptimaliseerd is voor iOS 9. De nieuwste update voor de zoek-app biedt namelijk nieuwe functies aan voor zowel iPhone- als iPad-gebruikers (met recente modellen in huis).

Google Zoeken op iOS geoptimaliseerd voor iOS 9

Het mocht even duren, maar ook de officiële Google-applicatie die je kunt downloaden vanuit de App Store voor iOS, is vanaf nu geoptimaliseerd voor de nieuwste versie van het OS, natuurlijk iOS 9. Zowel eigenaren van een nieuwe iPhone, de iPhone 6S of de iPhone 6S Plus, als nieuwe iPads, kunnen uitkijken naar nieuwe functies. Heb je een iPhone 6S Plus op zak? Dan kun je voortaan gebruikmaken van 3D Touch. Wanneer je het app-icoon ingedrukt houdt, dan kun je een zoekopdracht uitvoeren met tekst of je stem.

Ook ben je in staat om direct naar een afbeelding te zoeken vanuit het menu dat ontstaat naast het app-icoontje van Google Zoeken. Heb je een recente iPad op je bureau liggen, dan kun je ook aan de slag met enkele nieuwe features. De Google-app biedt namelijk ondersteuning aan voor multitasking en dat betekent dat je de app nu op twee manieren kunt gebruiken op je iPad: middels Slide Over of volledige multitasking-modus. De update is nu beschikbaar via de App Store. Je downloadt de app via de onderstaande downloadlink.

  • Google
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.