Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel C-promo laat tablet van alle kanten zien

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 10:44 CategorieAndroid

Google heeft de eerste promotionele video vrijgegeven van de Google Pixel C: een multifunctionele tablet met een afneembaar toetsenbord. In de video laat Google de beste kanten van de hybride tablet zien, die je ook kunt gebruiken als een laptop.

Check de eerste video over de Google Pixel C

Omdat de Google Pixel C-tablet nu officieel te koop is in de Google Store, heeft Google natuurlijk nieuw promotiemateriaal klaarliggen. In de onderstaande video laat de zoekmachinegigant de tablet, met een afneembaar toetsenbord, van alle kanten zien. Ook brengt het de consument op de hoogte van enkele technische details, zoals de krachtige Nvidia Tegra X1-processor, de acht megapixel-camera aan de achterkant die in staat is video’s in full hd te schieten en het 10,2 inch-scherm, met een resolutie van 2560 bij 1800 pixels.

De Google Pixel C is dus een high-end tablet met een afneembaar toetsenbord. Wanneer je dit toetsenbord aan de tablet klikt, via een magnetisch systeem, dan tover je hem om tot een kleine laptop. Verder beschikt de Google Pixel C over een usb type-c-poort, 3 GB aan werkgeheugen, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac en Bluetooth 4.1. De afmetingen van de Pixel C zijn 242 bij 179 bij 7 mm en het gewicht is 517 gram. Het apparaat biedt 32GB of 64GB aan intern geheugen aan en gaat weg voor een vanafprijs van 499 euro in de Google Store.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.