Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel C-tablet 8 december te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2015, 17:30 CategorieAndroid

Google heeft vandaag laten weten dat de in september aangekondigde Pixel C-tablet met afneembaar toetsenbord vanaf 8 december in Nederland te koop zal zijn. De hybride krijgt een prijs vanaf 499 euro en zal in eerste instantie via de Google Play Store verkocht worden.

Google brengt een 32GB- en een 64GB-versie van de Pixel C naar Nederland, welke te koop zullen zijn voor respectievelijk 499 euro en 599 euro. Het toetsenbord kan los aangeschaft worden voor 169 euro.

De Google Pixel C is vrij simplistisch gehouden maar komt met een hoogwaardige behuizing van geanodiseerd aluminium. Het keyboard kan magnetisch met de tablet verbonden worden en kan als cover voor de achterzijde of voorzijde worden gebruikt. De tablet wordt middels Bluetooth met het keyboard verbonden en middels magneten kan het scherm in verschillende hoeken in het toetsenbord gezet worden.

De Pixel C beschikt over een 10.2-inch scherm met een (opvallende) 1:√2 beeldverhouding, een 500 nits helderheid en een 2.560 bij 1.800 pixels resolutie. Onder de motorkap zien we een quadcore Nvidia X1-processor terug, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen. Speciaal voor stem-input beschikt de tablet over maar liefst vier microfoons. Qua connectiviteit zien we onder meer de usb type-c-poort, Bluetooth en Wifi terug. Opvallend is dat Google elke zes weken updates voor de tablet belooft. Het apparaat draait op Android 6.0 Marshmallow.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.