Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voegt reminders toe aan agenda-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 18:29 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de eigen agenda-applicatie voorzien is van een nieuwe functie, die zowel op Android al op iOS werkt. De nieuwe functie is de mogelijkheid geheugensteuntjes in te schakelen, die ook werken met Google Keep, Inbox en Google Now.

Google Agenda werkt samen met Inbox, Now en Keep

Google heeft vandaag een update doorgevoerd aan de Android- en iOS-applicatie van Agenda. Gebruikers zijn nu in staat geheugensteuntjes in te voeren, die gesynchroniseerd worden met Google Keep, Inbox en Google Now. Deze geheugensteuntjes verschijnen dan naast je normale agendaitems in je overzicht, zodat je nooit meer iets hoeft te vergeten, ongeacht vanuit welke app je hem hebt ingesteld. Je kunt nu dus direct een geheugensteuntje aanmaken door Google die opdracht te geven met je stem vanuit Now of gewoon via Keep.

Hoe je hem ook aanmaakt, Google zegt dat-ie altijd in Agenda terecht zal komen. De reminder verdwijnt ook pas weer uit je agenda, als jij aangeeft dat je die specifieke taak voltooid hebt of besluit de reminder niet meer nodig te hebben. Tot die tijd zal-ie echter altijd prominent in beeld staan wanneer je de agenda-app geopend hebt. Bovendien ondersteunt Google Agenda natuurlijk ook de mogelijkheid direct informatie uit je contactenlijst en andere apps te halen – zoals Inbox kan. De update moet binnen nu en een week verschijnen.

  • Google Agenda
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.