Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google zet Pixel C-tablet te koop in Nederlandse Play Store

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2015, 21:59 CategorieAndroid

Google heeft de nieuwe Pixel C-tablet te koop gezet in de Nederlandse Play Store. Zoals beloofd is de goedkoopste variant voor 499 euro te krijgen.

Toetsenbord

Daarvoor krijg je dan een Android 6.0-tablet zonder het bijbehorende, losse toetsenbord erbij. Dat kost nog eens 169 euro extra. Het toetsenbord is in dezelfde stijl uitgevoerd als de tablet.

Aluminium

De Pixel C is in aluminium uitgevoerd. Dit gebruik van premium materialen is volgens Google kenmerkend voor de Pixel-serie, waarin al eerder een Chromebook werd uitgebracht.

Standaard

Het toetsenbord doet tevens dienst als standaard voor de tablet, zodat ze met zijn tweeën een soort laptop vormen. Het keyboard kan ook als beschermende cover voor de Pixel C dienen. Dichtgeklapt laadt de tablet het keyboard op. De tablet heeft een batterij die het volgens Google tien uur achtereen kan volhouden op één lading.

NVidia X1-processor

De tablet meet 10,2 inch en is voorzien van een NVidia X1-processor met 3GB ram. Het scherm heeft een hoge resolutie: 308 pixels per inch.

Nexus 9

Behalve de 32GB-variant is er voor honderd euro meer ook een 64GB-versie te koop. Wie dit allemaal te duur is, kan in de Play Store ook altijd nog de Nexus 9 van HTC kopen voor 389 euro.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.