Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Zoeken krijgt Pinterest-achtige afbeeldingenfuncties

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 10:18 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat Google Zoeken een Pinterest-achtige manier van afbeeldingen opslaan krijgt. In de VS is de functie al live. Wanneer je naar een afbeelding zoekt, dan krijg je de mogelijkheid die van een ster te voorzien.

Google Zoeken laat gebruikers afbeeldingen een ster geven

Google heeft vandaag een nieuwe methode van afbeeldingen opslaan binnen de Google-app laten zien. Deze functie werkt voorlopig alleen nog in de Verenigde Staten en komt mogelijk ook naar andere delen van de wereld, maar wanneer is nog onduidelijk. De feature is te vergelijken met de manier waarop je afbeeldingen opslaat met Pinterest en werkt momenteel alleen nog in de mobiele browser – maar de grotere broers worden binnenkort voorzien van deze functie. Je slaat een afbeelding op door op de ster de tappen.

Opgeslagen afbeeldingen kun je vinden door rechts onderin het scherm van je smartphone of tablet op de snelkoppeling te tappen of door naar google.com/save te gaan. Helemaal bovenin het menu van de snelkoppeling vind je twee tabs, waarin je de afbeeldingen kunt bekijken. Wanneer je op een opgeslagen afbeelding tapt, dan kun je de naam aanpassen of hem naar een collectie verplaatsen. De interface lijkt op een versimpelde versie van Google Photos en stelt gebruikers ook in staat meerdere afbeeldingen tegelijkertijd te wissen.

Het is nu wachten op het moment dat Google deze feature wereldwijd introduceert.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.