Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoesje opgedoken voor onaangekondigde Lumia 850

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2015, 9:29 CategorieWindows

 

Microsoft zou momenteel achter de schermen werken aan een andere Lumia-phablet, namelijk de Lumia 850. Het eerste hoesje is al opgedoken voor het apparaat. Het bedrijf uit Redmond moet dit toestel officieel nog aankondigen.

Komt de Lumia 850 binnenkort?

Het zou zomaar kunnen dat Microsoft binnen enkele weken nog een nieuw Lumia-toestel aankondigt, namelijk de Lumia 850. Deze phablet zou een scherm van 5,7 inch en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zouden we een Qualcomm Snapdragon 617 octacore-processor aantreffen, samen met een Adreno 405-gpu. Hoewel het toestel nog officieel aangekondigd moet worden, is al wel het eerste hoesje opgedoken voor de phablet, die blijkbaar verschijnt in drie verschillende kleuren.

lumia-850-hoesje-1540x

Het hoesje zou in de kleuren zwart, blauw en groen moeten verschijnen. Interessanter is de Lumia-smartphone die in het hoesje zit. Aan de achterkant van de phablet treffen we namelijk een camera aan die een beetje uitsteekt aan de achterkant. Ook bevindt zich een speaker aan deze kant, aan de linker onderkant. De volume- en aan- en uitknoppen bevinden zich aan de rechterkant van dit apparaat. Wanneer Microsoft deze nieuwe Lumia-toestellen aankondigt, is echter niet bekendgemaakt. Mogelijk tijdens de CES-beurs in 2016.

En als we de afbeeldingen mogen geloven, dan wordt ook de Lumia 850 direct geleverd met Windows 10 Mobile.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.