Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Home Alone-toetsenbord wenst je prettige feestdagen

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 9:15 CategorieApplicaties

Filmdistributeur 20th Century Fox heeft een toetsenbord op iOS uitgebracht, geheel in het thema van de 25 jaar oude kerstfilm Home Alone. Dit toetsenbord staat vol met gif-plaatjes uit de film, die dit jaar zijn vijfentwintigste jubileum viert.

Home Alone-toetsenbord beschikbaar voor iOS

Om het vijfentwintigjarig bestaan van de film Home Alone te vieren, heeft filmdistributeur 20th Century Fox een nieuw toetsenbord uitgebracht op iOS, geheel in het thema van deze kerstfilm. Dit toetsenbord biedt de gebruiker een aantal gif-plaatjes aan (plaatjes die een korte animatie laten zien), die natuurlijk gebaseerd zijn op de situaties die in de film voorkomen. Zo kun je bijvoorbeeld de bovenstaande afbeelding gebruiken in een reactie binnen een berichtendienst of Macaulay Culkin als een idioot laten rondrennen.

Je kunt het toetsenbord vanaf nu downloaden uit de App Store van Apple. De app is gratis en kan op vrijwel elke plek gebruikt worden waar je ook tekst kunt invullen. Om het toetsenbord te kunnen gebruiken dien je tenminste 30,7MB vrije schijfruimte te hebben en moet iOS 8.0 of een latere versie op je iPad of iPhone aanwezig zijn. Eén van de betere gifs die dit toetsenbord te bieden heeft, is het moment waarop het hoofd van één van de twee schurken in de fik staat – wil je die gebruiken, download dan de app.

  • Home Alone GIF Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.