Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HP Falcon wordt tijdens MWC 2016 gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2015, 12:47 CategorieWindows

Een Duitse website claimt dat de HP Falcon-phablet echt bestaat en dat de fabrikant dit toestel tijdens MWC 2016 in Spanje zal gaan aankondigen. Deze phablet zou naar verluidt een scherm krijgen van 5,8 inch, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

HP Falcon: een phablet voor de zakelijke gebruiker

Enkele weken geleden kwam er een mysterieuze phablet in het nieuws: de HP Falcon. Deze smartphone zou worden gemaakt door HP en één van de eerste toestellen worden waar Windows 10 Mobile op staat, zonder het Lumia-merk. Nu schijnt een Duitse website te kunnen bevestigen dat de Falcon daadwerkelijk bestaat en tijdens MWC 2016 zal worden aangekondigd. De Falcon krijgt volgens een benchmark een scherm van 5,8 inch en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit onder andere een Snapdragon-processor.

Verder is te zien dat de HP Falcon 1GB aan werkgeheugen krijgt en 64GB aan intern geheugen. Ook zou er een camera van twintig megapixels aanwezig zijn evenals een frontcamera van twaalf megapixels. De Snapdragon-chip zou de 820 moeten worden. Deze chip is beter dan de huidige Windows 10 Mobile-vlaggenschepen, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Het enige vreemde aan het gerucht is die 1GB aan werkgeheugen, wat ons gewoonweg te weinig lijkt voor een verder krachtige phablet. We wachten het dus nog even af.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.