Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC One X9 aangekondigd voor China

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2015, 9:56 CategorieAndroid

HTC heeft voor de kerstdagen officieel de HTC One X9 gepresenteerd, maar voorlopig alleen voor de Chinese markt. Of het toestel naar ons komt, is onbekend. Deze phablet heeft een scherm van 5,5 inch en 3GB aan werkgeheugen.

Dit is de HTC One X9

Sinds de lancering van de HTC One A9, concentreert telefoonmaker HTC zich met name op het premium gedeelte van de midrange-markt en met de aankondiging van de HTC One X9 zet het bedrijf deze strategie voort. Qua design lijkt de X9 vooral nog heel erg op de A9, maar dan met een enkele wijziging hier en daar. Onder de motorkap van deze phablet zit in elk geval een octacore MediaTek Helio X10-processor, 3GB aan werkgeheugen en maar liefst 32GB aan intern geheugen. Ook is er een accu van 3000mAh aanwezig.

Het 5,5 inch-scherm op het apparaat heeft een full hd-resolutie. Daarnaast beschikt de X9 over dual BoomSound-speakers en een UltraPixel-selfiecamera. Aan de achterkant van het apparaat zit een dertien megapixel-camera met ondersteuning voor OIS en 4K. Momenteel is het nog niet duidelijk op welke versie van Android de phablet draait, aangezien de fabrikant dit niet heeft aangegeven. Omgerekend en afgrond naar boven kost de HTC One X9 340 euro. Voorlopig is het toestel alleen aangekondigd voor China; over Europa is niets bekend.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.