Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC One X9 te zien op gelekte foto’s’

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 11:52 CategorieAndroid

Er zijn foto’s op het internet verschenen waarop we mogelijk de onaangekondigde HTC One X9 zien: een phablet met een 5,5 inch-scherm. Over de phablet wordt gezegd dat het een mid-ranger wordt met 2GB aan werkgeheugen en een 2,2 GHz octacore-processor.

Is dit de HTC One X9?

HTC werkt mogelijk achter de schermen aan een nieuwe mid-range phablet: de HTC One X9. Van dat onaangekondigde apparaat zijn nu enkele foto’s opgedoken, waarop we hem dus mogelijk te zien krijgen. Mocht dit design kloppen, dan krijgt de HTC One X9 een minimalistisch design, met ietwat grote oppervlakte boven en onder het 5,5 inch-scherm. Ook lijken de speakers wat meer verborgen te zitten dan voorheen met HTC-smartphones het geval is. Op de achterkant zit de camera mogelijk in een compleet apart gedeelte van de phablet.

htc-one-x9-dec-lek-2

De HTC One X9 dook al eerder op in het nieuws. Over het toestel wordt gezegd dat het voorzien wordt van een MediaTek octacore-processor, geklokt op 2,2 GHz, 1080p-scherm, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen (uitbreidbaar tot 1TB). Ook krijgt de phablet een camera van dertien megapixels met OIS en een batterij van 3000 mAh. Eerder werd de HTC One X9 gecertificeerd door de WiFi Alliance en zagen we hem al bij de TENAA opduiken, waardoor een aankondiging nu niet lang meer op zich laat wachten.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.