Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 9.2 lost ook problemen met iPad Pro op

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 14:16 CategorieiPad

Apple heeft in een apart bericht aangegeven dat de nieuwste versie van iOS 9, iOS 9.2, ook de problemen met de iPad Pro oplost. Sommige iPad Pro-modellen gingen niet meer aan wanneer de gebruiker die had opgeladen – dat probleem moet nu verleden tijd zijn.

Problemen met iPad Pro opgelost met iOS 9.2

Op dinsdagavond Nederlandse tijd heeft Apple de nieuwste versie van iOS 9 vrijgegeven, namelijk iOS 9.2, die beschikbaar is voor alle iApparaten van Apple waar iOS 9 ook op geïnstalleerd kon worden. De update past, zoals je hier kunt lezen, heel wat dingen aan en moet vooral voor een soepeler lopend besturingssysteem gaan zorgen. Dat moet ook (en misschien wel vooral) gaan gelden voor de iPad Pro, waarvan sommige modellen helaas niet meer reageren wanneer de gebruiker hem heeft opgeladen – met een hard reset als oplossing.

Als het goed is dan hoeft dit nu niet meer, aangezien Apple in een apart bericht heeft laten weten dat iOS 9.2 ook die problemen moeten oplossen. Dat houdt dus in dat je de iPad Pro kunt opladen en daarna meteen kunt gebruiken, wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt. Op dinsdagavond heeft Apple overigens nog meer software-updates vrijgegeven, zoals tvOS 9.1 voor de Apple TV en watchOS 2.1 voor de Apple Watch. Alle updates staan grotendeels in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen, maar voegen ook features toe.

Lees ook onze recensie van de iPad Pro.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.