Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 3 verschijnt in eerste helft 2016, krijgt geen 3D Touch’

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 17:42 CategorieiPad

Volgens een bekende analist zal Apple de iPad Air 3 in maart gaan aankondigen en enkele weken later op de markt gaan uitbrengen. Ook denkt deze analist dat Apple niet voornemens is 3D Touch toe te voegen aan het arsenaal van het nieuwste iPad Air-model.

Analist: ‘iPad Air 3 wordt niet voorzien van 3D Touch’

KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo, één van de meest bekende analisten als het om Apple-producten gaat, denkt te weten wanneer het bedrijf uit Cupertino de nieuwe iPad Air 3 zal gaan aankondigen en uitbrengen. De release zou in de eerste helft van 2016 gaan plaatsvinden, waardoor een aankondiging in maart onafwendbaar lijkt. In maart volgend jaar zou Apple namelijk van plan zijn een evenement te organiseren, waar het bedrijf onder meer een nieuwe 4 inch-iPhone en het vervolg op de Apple Watch zou aankondigen.

Bovendien denkt Kuo dat de iPad Air 3 niet wordt voorzien van 3D Touch, zoals wel aanwezig is op de nieuwste iPhones, zoals de iPhone 6S Plus. Dat valt volgens de analist te wijten aan productieproblemen die Apple nu al tegenkomt bij het produceren van de displays van de iPhones. Ook heeft Kuo zich nog uitgelaten over de release van de iPhone 7, waar mogelijk ook een Plus-variant zal verschijnen. De analist denkt dat de iPhone 7 in september zal worden gelanceerd, zoals Apple ook deed met de release van de iPhone 6 en iPhone 6S.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.