Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 wordt geheel waterdicht’

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2015, 8:57 CategorieiPhone

Volgens een nieuw gerucht zal de iPhone 7 (en daardoor waarschijnlijk ook de Plus-versie) geheel waterdicht zijn. De nieuwe iPhone moet in 2016 verschijnen. Deze nieuwe iPhone zou qua waterdichtheid dus bouwen op de basis die de iPhone 6S Plus heeft neergelegd.

Gerucht: iPhone 7 geheel waterdicht

Hoewel Apple uiteraard nog niets over de volgende iPhone naar buiten heeft gebracht, kun je er wel van uitgaan dat we in 2016 een nieuwe iteratie van de populaire smartphonelijn gaan zien. En wanneer je het over een nieuwe iPhone hebt, dan kun je tegenwoordig ook al zeker weten dat er een Plus-versie op de markt wordt uitgebracht, aangezien het bedrijf uit Cupertino dat nu ook al twee keer gedaan heeft. Bestaat er dus een gerucht over de iPhone 7, dan kun je er vergif op innemen dat dit gerucht ook over de iPhone 7 Plus gaat.

En er is een nieuw gerucht over de iPhone 7 verschenen: het toestel zou namelijk compleet waterdicht geleverd worden. Mocht dit kloppen, dan zou dat dus betekenen dat de iPhone 7 voortbouwt op de basis die de iPhone 6S Plus heeft gelegd: dit apparaat is niet helemaal waterdicht, maar in vergelijking met de iPhones die daarvoor verschenen is het al wel iets beter. Het zou allemaal te maken hebben met nieuwe materialen die gebruikt worden voor de behuizing en de antenne. Wat er van waar is, is natuurlijk nog onzeker op dit moment.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.