Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Katamari krijgt nieuw deel op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2015, 9:15 CategorieAndroid

Bandai Namco heeft laten weten dat er een nieuw deel van Katamari Damacy naar mobiele apparaten wordt gebracht, genaamd Tap My Katamari. Wanneer het spel precies wordt uitgebracht op Android en iOS, is helaas nog niet duidelijk.

Tap My Katamari speel je in 2D

Mocht je totaal niet bekend zijn met Japanse spellen, dan ken je de game Katamari Damacy waarschijnlijk niet. In dit spel speel je met de prins en koning van de Kosmos en krijg je de taak zo veel mogelijk objecten in een grote bal te draaien. De bal die je maakt moet een bepaalde grootte halen wil je een level klaren en dat moet ook nog eens binnen een bepaalde tijd. Je speelt in een 3D-omgeving en kan dus elke kant oplopen die je wil, maar het moet wel middels een bepaalde route zijn, zodat je zo efficiënt mogelijk de spullen kan oprollen.

De game combineert deze verrassend verslavende gameplay met drukke visuals en hyperactieve muziek. Eerder bracht uitgever Bandai Namco al een game onder dezelfde naam naar mobiele apparaten, maar dat spel werd geteisterd door slechte camera’s en een onbetrouwbare besturing. Tap My Katamari, de nieuwste versie, moet die problemen oplossen door een 2D-spel aan te bieden. Check de bovenstaande trailer om een idee van het spel te krijgen. Wanneer deze 2D-variant wordt uitgebracht voor Android en iOS, is helaas niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.