Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Knop op nieuwe Surface Pen is aan te passen dankzij update

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 11:37 CategorieWindows

Microsoft heeft een kleine update vrijgegeven voor alle Surface-modellen (vanaf de Pro 3), speciaal bedoeld voor de Surface Pen. Dankzij de update zijn gebruikers in staat om zelf een functie toe te wijzen aan de knop die op de pen zit.

Stel nu zelf de knop in op de Surface Pen

Microsoft heeft een klein, maar handige update uitgebracht voor de Surface-app voor Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 4 en ook nog de Surface Book. Dankzij deze update is het voor Surface Pen-eigenaars (van de nieuwe variant) mogelijk om de knop op de pen zelf in te stellen. Wanneer je naar de instellingen van de pen in de officiële app gaat, dan kun je nu dus zelf functies toewijzen aan een enkele klik, een dubbele klik en aan de ‘drukken en vasthouden’-versie. Middels een simpel menu kun je je keuzes maken.

Als eigenaar van de nieuwe Surface Pen is het dus mogelijk om voortaan elke app die je maar wil te lanceren met één van de drie navigatiemiddelen, die je voorheen enkel toegang boden tot respectievelijk OneNote, het maken van een screenshot en Cortana. De update is nu beschikbaar voor iedereen met één van de bovengenoemde Microsoft Surface-modellen. Nogmaals: je dient hier dus de nieuwe Surface Pen voor te hebben, die samen met de Surface Pro 4 op de markt is uitgebracht. Met de oudere versie werkt dit helaas niet.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.