Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Ninjago: Shadow of Ronin ook beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 10:42 CategorieAndroid

De game Lego Ninjago: Shadow of Ronin is nu ook verkrijgbaar op Android, nadat de game eerder werd uitgebracht op iOS en Nintendo 3DS. Het spel kost je eenmalig 5,67 euro en bevat geen in-app-aankopen, zodat je lekker rustig door kunt spelen.

Download Lego Ninjago: Shadow of Ronin

Lego Ninjago: Shadow of Ronin is vanaf nu ook verkrijgbaarop Android. De game is gebaseerd op de televisieserie van Lego Ninjago, met de subtitel Masters of Spinjitzu. Het spel was eerder al uitgebracht voor de Nintendo 3DS en iOS. In Lego Ninjago: Shadow of Ronin nemen spelers het op tegen een nieuwe bedreiging, genaamd Ronin. Ronin, geholpen door zijn leger van duistere samurai, is op een missie om de herinneringen van Ninja’s te stelen met behulp van het eeuwenoude en krachtige wapen de Obsidian Glaive.

Spelers rijden, vliegen en stoten zich een weg door iconische locaties uit de televisieserie, terwijl zij de Ninja’s helpen hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn plan voltooit en een nog groter kwaad loslaat in Ninjago. Door gebruik te maken van Spinjitzu-technieken kunnen fans ook de unieke krachten van elke Ninja ontketenen om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en krachten te bundelen om de multi-elementaire ‘Tornado of Creation’ te maken. Lego Ninjago: Shadow of Ronin is nu verkrijgbaar voor 5,67 euro.

  • Lego Ninjago: Shadow of Ronin
  • Delen:

Reacties

  1. Peter De Winter
    08 april, 2018 om 10:39

    Waarom kosten spelletjes om te doawnloaden (bijna) altijd iets,dat vind toch niemand leuk?Het zijn altijd de leukste spelletjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.