Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo K4 ‘Killer Note’ krijgt vingerafdruksensor en NFC

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2015, 12:36 CategorieAndroid

Lenovo laat stukje bij beetje steeds meer informatie los over een nieuwe phablet die op 5 januari wordt onthuld. Op twitter meldt de fabrikant dat het toestel een vingerafdruklezer en NFC biedt.

Onthulling in New Delhi

De Lenovo K4 Note wordt de opvolger van de K3 Note. De K3 is in Nederland nooit te koop geweest, en het is maar zeer de vraag of dat wel met deze opvolger zal gebeuren. De K4 Note wordt in de Indiase hoofdstad New Delhi onthuld. De K3 was in dat land een groot succes voor de Chinese fabrikant.

Aluminium

Op een plaatje bij de laatste tweet van Lenovo (rechtsboven) is te zien dat het toestel in een jas van geborsteld aluminium is gehuld. De vingerafdruksensor lijkt zich op de achterkant te bevinden, net als bij Huawei-toestellen. Het toestel wordt steevast afgebeeld als een ruimteschip dat hard op de aarde af komt. Of dat betekent dat er een snelle processor in zal zitten, blijft nog even een open vraag.

Steeds meer teasers

In eerdere teasers onthulde Lenovo al dat de toekomstige Note over 3GB ram zal beschikken, en Dolby Atmos. De overige specificaties van de phablet zijn nog onbekend, inclusief het precieze schermformaat. Maar als Lenovo zo doorgaat met het zelf naar buiten brengen van informatie, zullen we er binnenkort wel meer over te horen krijgen, nog voor de officiële presentatie op 5 januari.

  • Delen:
Lenovo Yoga 700 (14-inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.