Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ‘Killer Note’ komt begin volgend jaar uit de coulissen

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 23:47 CategorieAndroid

Lenovo heeft de afgelopen weken al wat teasers de deur uit gedaan over een toekomstige tablet of phablet, die de Killer Note wordt genoemd. Waarschijnlijk verwijzend naar de Note-serie van Samsung. Lenovo bevestigt dat dit apparaat begin volgend jaar wordt onthuld.

K4 ‘Killer’  Note

Inmiddels heeft de Chinese fabrikant de tweede teaser publiek gemaakt, waarop een phablet of tablet is te zien die als een komeet op de aarde af stuift.

Schermformaat

Over het schermformaat is niets bekend gemaakt, al doet de aanduiding Note vermoeden dat het gaat om minimaal een phablet, en misschien een mini-tablet. Dus een apparaat van tussen 5,5 en 8 inch, ongeveer.

3GB ram

De K4 Note is de opvolger van de vooral in Azië razendpopulaire K3 Note, ook een phablet. Over de hardware is niets onthuld, behalve dat Lenovo er 3GB ram in stopt. Dat zou 99 procent van de fans van het merk willen. ”With great ram comes great responsibility”, is de kreet die Lenovo hierbij heeft bedacht. En: ”Bigger Killer, Bigger Game.” Over de processor doet het gerucht de ronde dat het de nieuwe Helio 10 van MediaTek wordt. Dat is een razendsnelle processor.

CES of MWC

Waarschijnlijk wordt deK4 Note-phablet, of tablet, op de CES-beurs in Las Vegas getoond. En anders in februari tijdens het MWC-congres in Barcelona. Ook kan Lenovo er nog voor kiezen om een eigen persbijeenkomst te organiseren. ‘Begin 2016’ is een breed begrip.

Lenovo

Het is niet zeker of de ‘Killer Note’  ook in Nederlandse winkels zal worden verkocht. Flink wat Lenovotablets zijn hier wel te krijgen, maar de tweets waarin Lenovo de K4 Note aanprijst, zijn uitgestuurd door Lenovo India. Daar komt het apparaat dus in ieder geval op de markt.

  • Delen:
Lenovo Yoga 700 (14-inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.