Lenovo Yoga Tab 3 8 en Yoga Tab 3 Pro uit in Nederland

22 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-yoga-tab-pro-3-ifa

De Lenovo Yoga Tab 3 8 en de Yoga Tab 3 Pro zijn nu verkrijgbaar in Nederland en draaien allebei op een versie van Android, namelijk Lollipop. Beide tablets hebben een ingebouwde kickstand; de 3 Pro heeft ook een ingebouwde projector.

Nu te koop in Nederland: Lenovo Yoga Tab 3 8 en Yoga Tab 3 Pro

Vanaf vandaag kun je twee nieuwe Lenovo-tablets kopen in de verschillende (online) winkels: de Lenovo Yoga Tab 3 8 en de Lenovo Yoga Tab 3 Pro. De twee tablets hebben enkele overeenkomsten. Zo draaien ze allebei op Android 5.1 Lollipop en zien we dat er op de achterkant van beide apparaten een ingebouwde kickstand zit. Ook beschikken beide Yoga-modellen over een microSD-kaartlezer (voor extra uitbreidbaar geheugen) en een microUSB-poort, zodat je de tablets ook weer in een mum van tijd kunt opladen.

Gelukkig verschillen de tablets ook van elkaar. Zo heeft de Tab 3 8 een acht inch-scherm en heeft de Tab 3 Pro een 10,1 inch-scherm. Daar waar de Tab 3 8 alleen verkrijgbaar is met 16GB geheugen, is de Tab 3 Pro ook beschikbaar met 32GB geheugen. De Tab 3 8 heeft verder een 1.3Ghz quadcore-processor en een 6.200mAh-accu, terwijl de Tab 3 Pro een 2.2Ghz quadcore-processor en een batterij heeft van 10200mAh. En uiteraard heeft de Tab 3 Pro, net als zijn voorgangers, een ingebouwde projector in het scharnier zitten.

Voor meer informatie over beide tablets, verwijzen we je door naar de productpagina’s. Klik hier voor de Lenovo Yoga Tab 3 8 (adviesprijs: 199 euro) en hier voor de Lenovo Yoga Tab 3 Pro (adviesprijs 499 euro).

Reacties (0)