Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG brengt de LG V10 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 11:59 CategorieAndroid

LG start vanaf vandaag met de verkoop van de LG V10 in Nederland: de eerste telefoon uit de V-serie, met een extra schermpje. Op dit extra schermpje, dat geheel zelfstandig te werk kan gaan, heb je toegang tot enkele snelkoppelingen.

LG V10 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

De LG V10 is een Android-phablet met een 5,7 inch qhd ips Quantum display. Daarboven zit nog een Second Screen die volledig afhankelijk werkt en de ingesteld kan worden als ‘always on’, zonder dat dit invloed heeft op de batterij, aldus LG. Het weer, de tijd, de datum en batterij status kunnen weergegeven worden op de Second Screen terwijl het algemene scherm uit staat. Zodra het hoofdscherm aan staat, kan de Second Screen gebruikt worden als verzamelplek voor snelkoppelingen naar je apps en centrale plek voor je notificaties.

De 5 megapixel Dual Front Camera in de V10 maakt het mogelijk om naast normale selfies ook groep-selfies te maken dankzij de twee aparte lenzen: bij een groothoekopname worden de beelden van de twee aparte lenzen gecombineerd voor groothoekfoto’s. Met de Multi-view Opname worden alle drie de camera’s gebruikt op de V10 om verschillende hoeken vast te leggen. Naast dezelfde cameraspecificaties als de LG G4, heeft de V10 ook uitgebreide mogelijkheden in het opnemen, editen en delen van video’s.

lg-v10-nederland-2

Zo beschikt de LG V10 ook Manual Mode. Met de Manual Video Mode wordt het mogelijk om kwalitatieve video’s te maken door aanpassingen mogelijk te maken aan de sluitertijd, framerate, ISO waarde, witbalans en focuspunt tijdens het opnemen. Video’s kunnen opgenomen worden in drie resoluties – HD, FHD en UHD – en twee aspectratio’s – standaard 16:9 of cinemascope 21:9. Hieronder hebben we ook alle specificaties van het toestel in een overzichtelijk rijtje geplaatst, waar je alle info snel in kunt terugvinden.

Specificaties LG V10 op een rij

 • Chipset: Qualcomm Snapdragon 808 Processor
 • Display: Hoofd display) 5.7-inch QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi). Tweede display) 2.1-inch IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
 • Geheugen: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (tot 2TB)
 • Camera aan de achterkant: 16MP met F1.8 diafragma / OIS 2.0
 • Camera aan de voorkant: 5MP Dual Lens (80o Standard Angle / 120o Wide Angle)
 • Batterij: 3,000mAh (verwijderbaar)
 • OS: Android 5.1.1 Lollipop
 • Formaat: 159.6 x 79.3 x 8.6mm
 • Gewicht: 192g
 • Netwerk: LTE-A Cat. 6
 • Connectiviteit: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
 • Kleur: Space Black

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf 1 december start de exclusieve pre-order van de LG V10 bij CoolBlue in Nederland: vanaf 1 januari worden de V10 pre-orders uitgeleverd, tegelijkertijd met de start van de verkoop. De V10 is verkrijgbaar in de kleur Space Black voor 699 euro.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.