Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G Pad II 8.3 met Android 5.1.1 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2015, 17:32 CategorieAndroid

LG heeft een nieuwe tablet in Zuid-Korea gelanceerd: LG G Pad II 8.3. Het is vooralsnog niet duidelijk of deze tablet ook internationaal gelanceerd wordt. De LG G Pad II 8.3 is een nieuw model in dezelfde lijn waar er ook al een acht en een tien inch-versie van beschikbaar is.

Dit is de LG G Pad II 8.3

LG heeft een nieuwe tablet gelanceerd in Zuid-Korea, waarvan nog niet duidelijk is of deze ook in Nederland wordt uitgebracht: de LG G Pad II 8.3. Deze tablet valt in dezelfde G Pad-lijn waar ook al een acht en tien inch-versie van beschikbaar is. De LG G Pad II 8.3 is een tablet die geoptimaliseerd is voor multimedia en biedt de consument zowel een WiFi- als een mobiele internetverbinding aan. Het 8,3 inch-scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1200 pixels, evenals een schermratio van 16:10 (wat niet zo vaak voorkomt bij een tablet).

Onder de motorkap van de LG G Pad II 8.3 zit 2GB aan werkgeheugen, zodat video’s soepel kunnen worden afgespeeld. Verder is er een Qualcomm Snapdragon 615 octacore-processor aanwezig, geklokt op 1.5GHz plus 1.0 GHz. De camera aan de achterkant maakt foto’s in acht megapixel en de camera aan de voorkant van twee megapixel. Verder beschikt de tablet over 16GB aan intern geheugen (dat uitbreidbaar is), een batterij van 4800 mAh en Android 5.1.1. Een stylus, Bluetooth 4.1, WiFi, USB 2.0 en gps zijn ook aanwezig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.