Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V10 zeer populair in Amerika

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2015, 15:12 CategorieAndroid

LG heeft met de V10 een kassucces in de Verenigde Staten in handen. In zes weken tijd zijn er aan de overkant van de oceaan 450.000 exemplaren van verkocht.

Tienduizend LG V10’s per dag

Om precies te zijn, zijn die 450.000 telefoons binnen exact 45 dagen verkocht, zo maakte LG trots bekend. Dat betekent dat er per dag tienduizend phablets over de toonbank gingen.

LG groot op markt voor grote phablets

LG maakt voorts bekend dat het Koreaanse bedrijf op de markt voor phablets met een schermformaat van 5,7 inch of groter, meer dan een derde in handen heeft in het land. Zeker 35,7 procent van deze markt is door LG veroverd, wat in belangrijke mate te maken heeft met de populariteit van de V10.

Jonge consumenten

Ook heeft LG bekeken onder welke bevolkingsgroepen het toestel populair is. Dat blijken vooral de jonge consumenten te zijn, maar ook kantoormedewerkers in de grote Amerikaanse steden zijn gevallen voor de LG V10.

Twee selfiecamera’s

De LG V10 heeft niet alleen twee schermen, maar ook twee selfiecamera’s. Het tweede scherm is heel klein, een reepje boven het grote 5,7-inch hoofdscherm. Het staat altijd aan en vermeldt de tijd, het weer en het batterijniveau wanneer het grote scherm uitstaat.

Voorts biedt de LG V10 een verwijderbare batterij van 3000 mAh, een zestien megapixel-camera aan de voorkant, een Snapdragon 808-processor en de selfiecamera’s bieden een resolutie van 5 megapixel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.