Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lightroom nu ook verkrijgbaar voor iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 11:14 CategorieApplicaties

Adobe heeft zijn fotobewerkapplicatie Lightroom geoptimaliseerd voor de iPad Pro, waardoor de app daar nu ook op te gebruiken is. De app is nu te downloaden uit de App Store van Apple, geheel gratis en voor niets.

Download Lightroom nu voor iPad Pro

Adobe heeft laten weten dat Adobe Photoshop Lightroom, die ándere fotobewerkapplicatie voor tablets, vanaf nu geoptimaliseerd is voor iPad Pro. De strategie van Adobe is te gaan naar waar de creatieve geesten zijn en als we Apple mogen geloven, dan zit een gedeelte daarvan nu met een iPad Pro in z’n hand. Lightroom is één van de weinige compleet aanvoelende Adobe-applicaties voor mobiele apparaten, ook al dien je voor álle functies een Creative Cloud-profiel te hebben. Desondanks is Lightroom meer dan welkom op de iPad Pro.

Uiteraard heeft Adobe ook nog het een en ander aangepast aan de app. Zo ondersteunt de app Split View en Slide Over voor multitasking, biedt de app enkele pre-sets aan, heb je meer controle over de kleuren, kun je de kleuren ook op andere manieren aanpassen, is er een notificatiecentrum en zijn er uiteraard ook algemene verbeteringen en bugfixes. Om gebruik te kunnen maken van de multitasking-functies, die je uiteraard tenminste iOS 9 te hebben, voor de rest geldt dat je tenminste iOS 8.1 en 55,6MB aan vrije schijfruimte dient te hebben.

  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.