Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live Photos volgend jaar te delen via Facebook

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2015, 9:36 CategorieApplicaties

Facebook kondigt aan dat iedereen vanaf volgend jaar Live Photos kan delen via het sociale netwerk. De functie is nu voor een kleine groep beschikbaar.

Deel je Live Photos via Facebook

Het sociale netwerk Facebook heeft laten weten dat een kleine groep gebruikers in staat is Live Photos te delen via de iOS-app. Volgend jaar zal deze functie voor iedereen beschikbaar komen. Alleen de mensen met een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus zullen de foto’s kunnen plaatsen, terwijl de mensen met een normale iPhone of iPad de foto’s alleen kunnen bekijken. Live Photos zijn te vergelijken met gif-plaatjes: de foto’s bewegen en beschikken over geluid, waardoor je eerder naar een heel kort filmpje kijkt dan een foto.

Met Live Photos krijg je een beter beeld van een situatie, doordat je ook het moment ervoor nog vastlegt. Microsoft heeft ook een soortgelijke camerafunctie geïntroduceerd voor Windows 10 Mobile, dus Apple is niet de enige die deze functie aanbiedt. Facebook is ook niet de eerste applicatie op iOS die de bewegende foto’s ondersteunt. De app van Tumblr had die primeur. Wanneer de nieuwe ondersteuning precies naar de iOS-app van Facebook toe komt, is echter nog niet bekend gemaakt door het grootste sociale netwerk ter wereld.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.